Ingredients:
- 280gr de farina
- 125gr de mantega
- 1 culleradeta de sal
- 1/2 culleradeta de sucre
- 70gr d'aigua
- 200gr de formatge Emmental
- 200gr de pernil dolç (o beicon)
- 200gr de nata
- 3 ous
- sal i pebre
Elaboració
Massa:
Es posen barregen tots els ingredients fins que quedin ben amassats (Thmx 20'' vel. 6).
Es parteix en 2 parts i s'estiren fines i amb una es forra el motlle que utilitzarem (inclosos laterals).
Farciment:
Es ratlla el formatge (Thmx 10'' vel. 5-7) i es tira al motlle
Es ratlla el pernil (Thmx 10'' vel. 3 i 1/2) i s'afegeix al motlle.
Es barreja la nata i els ous (excepte 1 rovell per pintar la superfície) i es salpebra (Thmx 8'' vel. 8) i es tira al motlle.
Es cubreix el motlle amb l'altra capa de massa i es segellen els extrems.
Preescalfar el forn.
Es pinta la superfície amb el rovell barrejat amb un rajolí d'aigua.
Molt important: punxar la superfície amb un ganivel o forquilla, perquè surti el vapor mentre es cou i no es trenqui.
Coure al forn preescalfat a 180º durant 30'.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada