Ingredients
- 1 paquet de puré de patates (o patates triturades sense suc)
- 250gr de llet
- 500gr d'aigua
- 300gr de salmó fumat
- 1 cullerada de mostassa
- anet (eneldo)
- 100gr de maionesa
- mantega
- llimona
- sal i pebre
Elaboració
Puré de patates:
Preparem el puré de patata amb l'aigua, la llet i la mantega (seguint les intruccions del fabricant) i hi barregem l'anet. Ho posem a la nevera perquè agafi consistència.
Salmó:
Tallem el salmó a trossets d'1cm aprox, reservant-ne una mica per decorar el plat.
Ho posem en un bol i ho barregem amb la maionesa. Hi afegim un rajolí de llimona, un polsim d'anet i una cullerada de mostassa.
Muntatge:
Podem montar-ho en un plat amb un cèrcol, o bé en una copa o vas transparent.
Comencem amb una capa de puré de patata.
A sobre hi posem una capa de la barreja de salmó.
Damunt una altra capa de patata.
Ho decorem amb unes tires de salmó o de la mateixa barreja.
Podem posar-hi també pebrot del piquillo, olivada, llimona...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada