Ingredients
Massa:
- 300gr d'aigua
- 25gr d'oli
- 50gr de llevadura
- 500gr de farina
- sal i sucre
- 2 cebes grans o 3 mitjanes
- 300gr d'aigua
- sal i pebre
- 25gr de mantega
- 250gr d'espinacs
- sap i pebre
- 100gr de formatge ratllat
- pebre i all en pols
- 50gr de formatge ratllat
- oli
Massa:
Posar l'aigua, l'oli, la sal i el sucre, 2' a 37º.
Afegir la llevadura i la farina i amasar 3' vel. espiga.
Abocar en una fiambrera tapada untada amb oli i reposar 30'.
Mentrestant preparara els farciments.
Escalfar 300gr d'aigua amb sal 3' a vel. 1 100º.
Mentrestant pelar i tallar les cebes a rodantxes finetes.
Coure les cebes 3' més a temp. Varoma i vel. cullera amb gir invertit.
Escórrer, salpebrar i reservar.
Escalfar la mantega 1' a 90º vel. 1.
Afegir-hi els espinacs i saltejar 5' (100º vel 2).
Salpebrar, afegir el formatge ratllat i barrejar 30''.
Preescalfem el forn a 150º.Muntar:
Dividim la massa en 2 parts i estirem cada part.
En un motlle, posem una base de massa.
Cobrim amb els espinacs, sense arribar a les puntes que untem amb aigua.
Cobrim amb la 2a massa i pressionem a les puntes perquè es segelli amb
la capa base.
Cobrim la superfície amb la ceba.
Salpebrem, tirem all picat, una mica més de formatge ratllat i oli per
tota la superfície.
Coem al forn a 180º durant 20'.
Suggeriment 1: preparar la fugazza en un motlle més gran (perquè no quedi tant gruix de pa) o bé dividir la massa en 3 parts, per fer 2 capes de farcit.
Suggeriment 2: provar de montar-la i congelar-la per coure un altre dia (com les pizzes).
Font: http://recetasquecocinar.com/fugazza_rellena_de_espinacas/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada