Ingredients
- 150gr de sucre
- pell de llimona
- 500gr de cireres
- 500gr d'aigua
- 2 paquets de gelatina de llimona
- 1 pot de llet evaporada
- 6 melindros
- 1 gotet de licor (opcional)
Elaboració
Triturar les cireres per treure'ls-hi el pinyol (Thmx vel. 3 i 1/2 durant 20'') i reservar.
Polveritzar el sucre (Thmx 30'' a vel. 5-7-9).
Afegir-hi la pell de llimona i repetir (Thmx 30'' a vel. 5-7-9).
Afegir l'aigua i escalfar (Thmx 7' a 80º vel. 5).
Afegir-hi la gelatina, la meitat de les cireres trocejades i la llet i barrejar bé (Thmx 15'' vel. 5).
Abocar la barreja en un motlle i cobrir amb els melindros sucats amb el licor.
Guardar a la nevera mínim 12h.
Servir abocant el motlle sobre una plata i cobrir la superfície amb la resta de cireres triturades.
Suggeriments: preparar-ho en flameres individuals, per racionar millor.
Propostes de millora: afegir totes les cireres directament al motlle, un pic s'ha refredat força la barreja gelatinosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada