- 500gr de cireres
- 300gr de llet condensada
- 100gr de llet
- 2 sobres de gelatina neutra
- 200ml de nata líquida
- 10 gotes de corolant vermell
Posar totes les cireres sense cua a la thermomix i triturar 5'' a vel. 3 i 1/2.
Abocar la barreja en una plata i anar eliminant els pinyols.
Tornar a posar les cireres triturades, afegir la resta d'ingredients i triturar bé durant 1' a vel. 5.
Ara coem la barreja durant 9' a 90º vel. 4.
Al acabar abocar-ho en un motlle.
Deixar a la nevera 12hores mínim i servir decorat amb cireres senceres i cors de menta.
Variant
Es pot preparar en flameres individuals.
Truc matemàtic
Si comptem quantes cireres tenim, sabrem quants pinyols hem de treure.
Font de la recepta: http://www.recetario-cocina.com/receta/postre-semifrio-de-cerezas-thermomix/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada