Ingredients:
- un ossobucco per persona
- 2 cullerades de farina
- 3 cullerades de llard
- 1 vas de vi blanc
- 1 vas de caldo (o d'aigua + 1 pastilla desmenussada)
- 8 cullerades de salsa de tomaquet
- julivert
- ratlladura de llimona
- sal i pebre
- patates d'acompanyament (1-2 per persona)
S'enfarina la carn i es posa en una cassola on hem escalfat el llard fins a fondre's.
Es daura la carn pels dos costats (uns 10') i s'hi afegeix el vi i el caldo.
Deixar-ho coure durant una hora.
S'hi afegeix el tomàquet i es cou 5 minuts més.
Salpebrar i espolvorejar amb julivert i la ratlladura de la llimona.
Es pot acompanyar amb arròs blanc o amb patates cuites (embolicades amb film transparent i 10' al microones).
Variant escurçada: si no es té tant de temps es pot fer amb ossobuccos de pavo, que redueix el temps de cocció a 20'.
2 comentaris:
Molt bo.
... però celebrar no porta ela geminada, ni micrones hac intercalada.
Aleshores : perfecte
Gràcies pel matís. Corregit !
Publica un comentari a l'entrada