El llom és una carn tendra i cuita al vapor queda molt gustosa. Es pot acompanyar de moltes maneres diferents, però avui us presentem amb pastanaga agredolça, que és original i us en podeu guardar per acompanyar altres plats. Els que no acostumeu a menjar alls no us preocupeu, que lo únic que fan és donar més gust al llom.
Ingredients:
- 1 cinta de llom sencera
- 10-12 alls
- 1kg de pastanagues grandetes
- 600gr d'aigua
- 4 alls
- 250gr de vi blanc
- 8 cullerades de vinagre
- 8 cullerades de sucre
- sal i pebre
- julivert
Elaboració:
Fer foradets a la superfície del llom amb la punxa del ganivet i introduir-hi un all a cada un.
Tallar les pastanagues a rondanxes gruixudetes (ja que sinó es desfarien) i posar-les al cistell.
Posar la cinta de llom al recipient Varoma.
Posar l'aigua al vas de la Thermomix amb una culleradeta de sal. Posar el cistell i el recipient Varoma als seus llocs i programar 25 minuts a temperatura Varoma i velocitat 1.
Treure l'aigua del vas i picar-hi els alls 5'' vel. 7.
Afegir-hi el vi, el vinagre, el sucre i una culleradeta de sal i pebre i coure 10º a 100º vel. 1. Sempre amb el recpient Varoma a sobre.
Abocar-hi les pastanagues i coure 15' a temp. Varoma i velocitat cullera, de nou amb el llom a sobre.
Servir el llom a rodantxes gruixudetes, amb les pastanagues al costat, espolvorejat amb julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada