Un plat molt energètic, que aporta tota la força necessària per suportar bé les temporades més fresquetes: Llenties amb curry i coco.
Ingredients:
- una llauna de tomaquet (uns 200gr)
- 100gr de ceba
- 3 alls
- 20gr de gingebre fresc
- 1 guindilla
- 10gr de cilantre (o julivert)
- 200 gr de llenties pardines
- 200 gr de llet de coco (1 llauna)
- 800gr de caldo (o aigua + 2 pastilles)
- pebre
Elaboració:
Picar la ceba, els alls, el tomaquet, el gingebre, el cilantre i la guindilla (Thmx 1'' vel. 5).
Posar tots els ingredients amb la picada anterior a coure durant 40' (Thmx 100º vel. cullera, gir invertit) (per Thmx més antigues, vel. 1 i papallona).
Servir amb un cordonet de crema de llet o de la llet de coco i cilantre o julivert.
Variant: es pot triturar tot i servir-ho com a crema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada