Reciclar és un dels meus principis, i si és transformant una matèria en una altra completament diferent és perfecte.
Arribo a la feina i una companya, per berenar, s'havia portat un tallet de pudding que havia preparat ella mateixa també basant-se amb pa sec.
Així doncs vaig pensar que el destí m'estava indicant sense cap mena de dubte que havia de provar de cuinar aquesta recepta: PUDDING amb pa sec.
Ingredients
- 400 gr de llet
- 100 gr de sucre
- 100 gr de pa blanc sense crosta sec
- 4 ous
- 1 culleradeta de vainilla líquida o sucre avainillat
- Caramel líquid royal pel motlle
Elaboració
1. Disolem la llet i el sucre a la Thermomix 4', 90º, velocitat 2. Afegim el pa i remenem 30 segons a velocitat 3 perquè quedi desmenussat. Reservem en un bol.
2. Ara remenem els ous i la vainilla 30'', velocitat 3.
Mentre caramelitzarem un motlle de plum cake.
3. Incorporem la mescla de llet i pa, i tornem a remenar 30'' a velocitat 3. Aboquem a dins del motlle caramelitzat i el posem a
coure.
4a). Cocció al forn: es pot posar el motlle de plumcake dins d'una safata de pirex plena
d'aigua i enfornar tapat amb paper de plata a 180º durant 50'
4b). Cocció al vapor (Varoma): Posem el motlle de plum cake a dins del varoma tapat amb paper d'alumini.
Posem un litre d'aigua a dins del vas, col.loquem el varoma al seu
lloc i programem 50 minuts, varoma, velocitat 2.
5. Servir: deixar refredar d'un dia per l'altre.Variants: afegir-hi xocolata trocejada, panses, trocets de poma, coco
ratllat, canyella en pols, rom... Qualsevol complement li donarà un
gust especial.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada