Ingredients:
- 750gr de cebes (4 peces aprox)
- 90ml d'oli
- 250gr de cava (o vi blanc)
- 250gr d'aigua
- 40gr de salsa de soja
- 60gr de formatgets (4 porcions)
- 500gr d'aigua
- alfàbrega o pinyons (per decorar)
Pelar i tallar la ceba a quarts. Picar-la (Thermomix 7'' vel. 5) i sofregir-la amb l'oli durant 12' (TMX 12' vel. 1 temperatura Varoma).
Afegir-hi el vi i 250gr d'aigua i deixar fer xup-xup fins que la ceba s'hagi begut el suc (TMX 35' temp. Varoma vel. 1).
Afegir-hi la salsa de soja i tornar a deixar evaporar (TMX 20' temp Varoma vel. 2)
Ara hi afegim els 4 formatgets i el mig litre d'aigua i ho barregem tot bé (TMX 1'30'' vel. 8).
Ho decorem amb pinyons torrats a la paella (sense oli) i unes fulles d'alfàbrega.
Variants:
S'hi pot afegir poma en tota l'elaboració amb la ceba.
També es pot decorar amb altres fruits secs torrats i picats (ametlles...).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada