Ingredients:
- 1 esbargínia (500gr)
- 1 ceba gran
- 50ml d'oli
- 3 ous
- 1 got de crema de llet
- 1 llesca de pa de motlle
- 100gr de formatge de cabra
- 4 cullerades de tomaquet (o mermelada de tomaquet)
- mantega
- sal i pebre
Elaboració:
Es pela i talla a dauets l'esbargínia, i es posa en remull amb aigua i sal (així perd l'amargor).
Es sofregeix la ceba amb l'oli (Thermomix 5' vel. 4 temp. 100º).
Afegir l'esbargínia escorreguda al sofregit i salpebrar. Coure-ho uns 8' (Thmx, 8' a 100º vel. 4).
Batre els ous, la crema de llet, la llesca de pa i aquest sofregit fins que sigui finet (Thmx amb papallona 1' vel. 3).
Preescalfar el forn a 180º.
Untar les 4-6 flameres amb mantega i omplir-les de la pasta d'esbargínia.
Coure al forn uns 20'. Després deixar refredar abans de desemtollar.
Per servir, abocar els flamets en una safata pel forn, posar-hi un tallet de formatge de cabra sobre de cada un i gratinar uns minuts perquè es fongui. Adornar amb el tomàquet. Si és plat únic acompanyar amb amanida i torradetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada