Ingredients:
- magret d'ànec (1/2 per persona)
- marinada (1 cullerada de salsa de soja, 2 cull. de mel, 1 cull. de vinagre, 2 cull. farina de blat, 1 cull. d'aigua, 2 alls, llavors d'anís)
- 600 gr de pomes
- 70gr de mantega
- 80 gr de sucre moreno
- 80 gr de panses de corint
- suc de llimona
- 150ml vi blanc
- 1 culleradeta de canyella
- clau d'espècie
- mitja cullerada de jengibre molt
- 1 cullerada de mel
Es fan diversos talls diagonals a la pell dels magrets d'ànec, profunds fins a arribar a la carn.
Es barregen els ingredients de la marinada en un bol i s'hi posen els pits d'ànec deixant reposar a la nevera mínim 2 hores.
Per la salsa de poma:
Es barregen tots els ingredients amb les pomes pelades i trocejades i es cou tot junt 20' remenant continuament (TMX 20' temp. Varoma, vel. 3).
Es couen els magrets al forn a 220º durant 25' amb la salsa de la marinada, anant-la tirant per sobre. Es recomana posar els magrets amb la part de la pell a sobre. Al final es pot gratinar 3 minuts.
Es serveixen els magrets tallats a filets prims, acompanyats amb la salsa de poma.
Variant escurçada: sense marinar els magrets, es couen al forn o a la planxa directament sense oli (ja deixen anar el seu propi greix) i s'acompanyen amb la salsa de poma.
2 comentaris:
Sembla que 220º i 25 min es excessiu. A 180º i 20 min el resultat ha sigut magnífic
La recepta es fa difícil de llegir per la caligrafia empreada. Una llàstima.
Publica un comentari a l'entrada