Ingredients (per 4 raccions):
- 1 ceba gran
- 2 pastanagues
- 2 esbargínies
- 1 pastilla de caldo
- 500gr d'aigua aprox.
- 4 formatgets (tipus caserío)
- sal, pebre i nou moscada
Elaboració:
Pelar les verdures.
Anar afegint i trocejant les verdures (Thmx vel. 5): ceba (3''), pastanagues (5'') i esbargínies (10'').
Cobrir amb l'aigua i afegir la pastilla de caldo.
Coure durant 25' (Thmx vel. 2 temperatura Varoma).
Afegir els formatgets i la sal i pebre i triturar tot ben finet. (Thmx 1' vel.5-7-9 sense temperatura).
Servir decorat amb nou moscada i si es vol trocets de formatgets o herbes fresques (alfabrega, romaní...).
Recomanació:
Si no es té pressa, enlloc de bullir les verdures directament 25', primer fregir-les uns 10' amb una mica d'oli enlloc d'aigua i després acabar-les de bullir només 15 o 20' més.
1 comentari:
Bona tarda!
M'encanta aquesta recepta, doncs el meu hortet ja comença a donar aquesta verdura tan preuada! Ara bé, tinc un dubte, la pastilla de caldo és vegetal o de carn??
Moltes gràcies!
Publica un comentari a l'entrada