Ingredients:
- pell deshidratada d'una taronja
- 150gr de farina
- 200gr de sucre
- 75gr de mantega
- 80gr de suc de taronja natural
Elaboració:
Primer de tot piquem i pulveritzem la pell de la taronja (Thmx 30'' vel. 10).
Barregem amb la pell pulveritzada la resta d'ingredients (farina, sucre, mantega i suc) (Thmx 15'' vel. 4).Pre-escalfem el forn a 180º.
Posem la barreja en una màniga pastissera i formem xurrets sobre una làmina de silicona o paper de forn. Ben separats, que s'expandeixen al coure's.
Coure cada bandeja durant 8-9' (fins que les bores estan rosses). Mentre una bandeja es cou anar preparant els xurros de l'altra, fins a acabar la pasta.
A mi m'han sortit 4 fornades, obtenint unes 50 galetes en total. Com més rossetes, més bones.
Suggeriment:
Si no tenim pell de taronja deshidratada, podem pelar la taronja (sense res blanc) i posar la pell al forn a 90º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada