Avui la Glòria ens ha preparat aquest llom tant gustós i fàcil de fer: llom a la cervesa.
Ingredients:
- 1 kg de llom
- 2 cebes
- 250gr de cervesa
- farina
- 1 raig de vinagre de mòdena
- sal i pebre i sucre
- 1 fulla de llorer
- oli
Tallar el llom a daus, enfarinar i fregir. Reservar.
Laminar la ceba, salar-la i fregir-la en el mateix oli durant 2'.Afegir la carn reservada i la resta d'ingredients i coure durant uns 40-50'.
Simplificació:
Es pot utilitzar llom a talls enlloc d'una peça sencera i partida a daus. Serà molt més ràpid de coure.
Ampliació:
Es pot acompanyar amb uns xampinyons amb all i julivert.
Font d'inspiració: http://blogdecuina.blogspot.com.es/2010/03/lomo-con-salsa-de-cerveza-olla-rapida.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada