Ingredients:
- 300gr de galetes Maries o similars
- 80gr de mantega
- 200gr de xocolata blanca
- 200gr de xocolata amb llet
- 200gr de xocolata negra
- 750gr de nata
- 750gr de llet sencera
- 3 sobre de cuallada
- decoració (xocolata ratllada, fideus de xocolata, sucre llustre...)
Elaboració:
1) Primer fem la capa base:
Triturem les galetes amb la picadora (Thmx 15'' vel. 8).
Barregem la mantega i les galetes (Thmx 3' a 50º vel. 3).
Aboquem la barreja sobre un motlle desmontable i l'extenem, pressionant perquè compacti.
2) Fem la 1a capa amb la xocolata blanca:
Barregem i desfem la xocolata a trocets amb 250gr de la nata, 250ml de la llet i 1 sobre de cuallada (Thmx 7' a 90º vel. 5).
Abocar aquesta barreja sobre la capa anterior (frenant la caiguda amb una cullera) i posar a la nevera perquè cualli.
3) Fem la capa de xocolata amb llet:
Preparem la barreja i l'aboquem igual que abans.
4) Fem la capa amb xocolata negra: igual que abans.
En acabar la solidificació total, decorar la superfície amb xocolata ratllada, fideus o sucre llustre (en aquest cas millor al moment de servir).
Consell: entre capa i capa s'hi pot posar muesli o crocanti.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada