Ingredients:
- 100gr d'ametlles
- 100ml d'oli
- 200gr de ceba
- 2 alls
- 800gr de vedella a tires petites
- 100ml de vi blanc
- 50ml de salsa de soja
- 400ml d'aigua
- pebre
- 1 pastilla de caldo opcional
Elaboració:
- Picar les ametlles 8'' vel. 4. Reservar a part.
- Preparar el sofregit, amb l'oli, la ceba, els alls, picant 6'' vel. 4 i després 5' 100º vel. 1.
Mentrestant enfarinar les tires de carn.
- Afegir la carn i sofregir 5' a 100º vel. cullera gir invertit (en thermomix antigues: vel. 1 amb la papallona)
- Afegir la soja, el vi, l'aigua, el pebre i les ametlles reservades i coure 25' més amb la mateixa velocitat i temperatura. S'hi pot afegir una pastilla de caldo per donar-hi més sabor.
Es pot acompanyar amb pasta.
Suggeriment: la salsa sobrant es pot reutilitzar un altre dia amb un plat d'arròs blanc o d'espaguettis.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada