Ingredients:
- 500gr de cigrons (2 pots)
- 1 ceba
- 2 cullerades de tomaquet fregit
- 1 ou dur per persona
- 1 all
- 10 avellanes
- caldo (aigua+pastilla desfeta)
- oli
- herbes aromàtiques per adornar (ex. romaní)
Elaboració:
Coem els ous durs i els pelem.
Pelem i tallem la ceba i la sofregim amb l'oli (Thmx 6'' vel 4 i 5' a 100º vel. 3).
Hi afegim el tomaquet fregit i els cigrons escorreguts i remenem vel. cullera gir invertit 3' a 100º.
Mentrestant preparem la picada amb la mà de morter o el turmix:
- piquem l'all i les avellanes,
- afegim els rovells d'ou i una mica de brou per desfer-ho.
Afegim la picada damunt dels cigrons, el brou que queda i ho deixem coure 10' més.
Mentrestant tallem la clara d'ou a bocinets i l'hi afegim al final de la cocció.
Presentació:
Servim els cigrons amb les clares d'ou al mig i unes fulles de romaní.
Suggeriment:
es pot preparar la picada primer amb la thermomix, abans de començar el sofregit i els cigrons.
Font de la recepta:
http://bonplat.cat/cigrons-estofats
2 comentaris:
em sembla deliciós!!!!
Avui el mèrit ha estat de la Glòria, que s'ha currat el dinar amb uns llegums diferents.
Publica un comentari a l'entrada