Ingredients:
- 100gr de llet
- 100gr d'aigua
- 200gr de llard
- 400gr de farina
- 20gr de llevat
- 200gr de llardons
- 100gr de sucre
- pinyons
- canyella i sal
Elaboració:
Posar els pinyons en remull amb aigua tèbia/calenta.
Pre-escalfar el forn a 180º.
Triturar els llardons i guardar-los en un bol (comprovar amb els dits que no hi hagi cap troç gros).
Atemperar la llet i l'aigua amb la sal (Thmx 1' a 37º vel. 2).
Afegir 50gr de la llard, junt amb el llevat i la farina. Amassar (Thmx 2' espiga).
Anar afegint progressivament la resta de la llard sense deixar d'amassar.
Afegir els llardons i barrejar-ho tot (millor 1r amb la meitat de la massa 4'' vel. 5 i després afegir la massa retirada i 3'' vel. espiga).
Extendre sobre una safata pel forn i espolvorejar amb el sucre i els pinyons. Millor fer-ne 2 coques ben finetes.
Coure al forn a 180º durant 20'.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada