Ingredients
- 110gr de porro
- 40gr d'oli d'oliva
- 250gr de carbassó
- 250gr de mongetes tendres
- curry i pebre
- 1/4 de culleradeta de curry en pols
- 1/4 de culleradeta de pebre
- 1 pastilla de caldo de verdures
- 600gr d'aigua
Elaboració
Pelem el porro i el trossegem (Thmx 4'' a vel. 5).
Afegim l'oli i sofregim 5' (Thmx 5' a temp. Varoma, vel. cullera).
Mentrestant triem i tallem les mongetes i el carbassó (amb pela).
Afegim el carbassó i les mongetes i sofregim 5' més (Thmx 5' a temp. Varoma, vel. cullera).
Condimentem ambel curry i el pebre, la pastilla i hi afegim l'aigua.
Bullim 20' (Thmx 20' a 100º, vel. cullera).
Refredem una mica i triturem bé (Thmx 1' vel. 5-10).
Servim amb un raig d'oli de decoració.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada