Magdalenes de pernil i formatge i magdalenes de tonyina amb olives
Ingredients:
- 200gr de nata(o llet)
- 80gr d'oli
- 1 cullerada de sal
- 1 pessic de sucre
- 2 ous
- 100gr de formatge cremós (philadelphia, quark...)
- 1 sobre de llevat
- 450gr de farina
- 2 cullerades de tomàquet fregit
- 100gr de pernil salat
- 150gr de formatge ratllat
- 1 llauna de tonyina
- 10 olives negres
- orenga
Elaboració
Atemperem la nata i l'oli 2' a 37º vel. 2.
Afegim la papallona, la sal el sucre i els ous i remenem 1' a vel. 3.
Afegim el formatge cremós i barregem 2' a vel. 2.
Treiem la papallona. Afegim el llevat i la farina i amassem 1' a vel. espiga.
Preescalfem el forn a 220º.
Separem la meitat de la massa per fer 2 gustos diferents:
1r: afegim el pernil salat tallat a dauets petitíssims, 2 cullerades de tomàquet i mig paquet de formatge ratllat. Amassem 1' vel. espiga.
La massa la repartim en papers de madalenes i les adornem amb formatge ratllat.
2n: afegim la tonyina i amassem 1' vel. espiga.
La massa la repartim en papers de madalenes i les adornem amb orenga i les olives partides per la meitat.
Coem al forn a 220º durant 5 minuts i després uns 15-20' a 180º.
Variants de diferents gustos:
- amb escalivada i pebrot
- amb una rodantxa de tomàquet per sobre i orenga
- amb sobrassada i formatge
- amb beicon i formatge
- amb xoriç
- amb 1 dàtil natural al mig i pernil salat esmicolat
- amb membrillo al mig i formatge brie per sobre
Font d'inspiració: Programa "Cuines" de TV3.
1 comentari:
Ostres fan molt bona cara, però m'imagino les de dàtil amb pernil i crec que no em quedarà més remei que fer-les, gràcies per la recepta. Una abraçada.
Anna
Publica un comentari a l'entrada