Ingredients
- 1 ceba
- 800gr de picada de vedella
- 1 llesca de pa bimbo
- 3 cullerades de llet
- 12 prunes sense pinyol
- 1 pastilla de caldo
- 10-12 talls de beicon
- 2-3 ous
Elaboració
Pelar i sofregir la ceba (5' temp 100º vel 3i 1/2).
Mentrestant posar el pa en remull amb la llet.
Afegir a la ceba la carn i la pastilla esmicolada i sofregir (5' temp 100º vel. cullera gir invertit).
Posar a preescalfar el forn a 150º.
Mentrestant cobrir un motlle de plumcake amb els talls de beicon.
Afegir el pa escorregut a la carn i barrejar.
Deixar escórrer la carn en un colador (cistellet de la Thmx) mentre batrem l'ou (Thmx 30'' amb papallona i vel. 3).Barrejar l'ou batut i la carn.
Muntatge
Abocar la meitat de la barreja sobre els talls de beicon. Col·locar-hi les prunes i acabar de cobrir amb la resta de la carn i un tall de beicon a sobre.Tapar amb paper d'alumini i posar al forn a 150º durant 30'.
Una vegada refredat, treure el paper d'alumini i deixar daurar 5' a 180º.
Variació
Fer-ho amb flameres individuals, cuit al vapor mentre preparem una crema.Font d'inspiració: http://www.gallinablanca.es/receta/pastel-de-carne-al-horno.aspx
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada