2n menú: amanida de favetes a la menta i bastonets de cranc.
3r menú: amanida alemana (patates, cogombre i frankfurt)
4t menú: amanida de col i torradetes amb mantega i salmó fumat
5è menú: pinya amb pernil i empanada gallega
6è menú: pastís de patates (amb ou, olives, pebrot, tonyina...)
9è menú: crema de meló amb encenalls de pernil i magret d'ànec
10è menú: lassanya d'estiu (pasta fresca amb tonyina, enciam i maionesa)
11è menú: amanida d'espinacs amb formatge i xampinyons
12è menú: amanida de pepino amb olives negres i iogur
13è menú: pasta fresca amb brots de soja i pebrot
14è menú: sorbet d'àpit i pinxos variats (conill, porc, pollastre amb beicon, pavo)
15è menú: amanida de remolatxa i sípia amb all i oli
16è menú: amanida tropical (enciam, poma, pinya, pollastre i salsa rosa)
17è menú: bufet d'estiu. Inclou:
- xarrups variats: vichissoise, crema de meló, gazpatxo, salmorejo
- crema de bacallà amb torrades de sègol (Caprabo)
- sobrassada per untar amb torradetes
- crema d'olives amb esbargínia i amb fulles de cogollo d'enciam
- mermelada de figues amb formatge curat
- guacamole natural (per Doritos, enciam o torradetes)
- palitos de cranc amb salsa rosa
- espàrrecs amb maionesa
- amanida caprece (tomàquet i mozzarela)
- escopinyes / musclos / navalles
- amanida verda variada
- pinya amb pernil
- broquetes de cherry, oliva negra i formatge fresc
- un bon vi blanc fresquet
2 comentaris:
jo també hi afegiria ensaladilla rusa, típic de l'estiu
Quin àpat més bo, i ben presentat!!!!
Publica un comentari a l'entrada