La màgia de convertir 2 aliments quotidians (el pollastre i la ceba) en un plat exquisit i estèticament agraït, amb un farciment que admet variacions per tots els gustos, i una salsa deliciosa: farcellets de pollastre i ceba.
Ingredients (per 4 persones)
- 4 pits de pollastre
- 4 talls de pernil dolç
- 4 talls de formatge
- 4 salsitxes (de botifarra crua)
- 4-5 cebes (500gr)
- 50gr d'oli
- 250gr de vi blanc o cava
- 250gr d'aigua
- 50gr de sucre more
- 50gr de salsa de soja
Pelar i tallar a quarts les cebes. Trocejar i picar (Thmx. 10'' vel. 5).
Sofregir la ceba amb l'oli (Thmx. 10', temp. Varoma, vel. 2 amb PAPALLONA).
Mentrestant preparar els 4 farcellets: sobre un rectangle de film transparent extenem 1 pit obert, salpebrem i cobrim amb un tall de pernil dolç, un tall de formatge i 1 salsitxa. Cada film s'enrotlla com un caramell i es posa en el recipient Varoma.
Quan la ceba està, s'hi afegeixen el vi/cava i l'aigua i es torna a coure 30' temp. Varoma vel. 1.
Quan la carn està cuita es retira i es desembolica i s'aboquen els líquids de la carn a la ceba. S'afegeix el sucre moreno i la salsa de soja i es cou 15' a temp. Varoma vel. 2.
Llavors es treu la papallona i es tritura la ceba 1' vel. 9.
Una vegada s'ha refredat la carn, es tallen rodantxes de 1'5cm de gruix i s'emplata amb la ceba al voltant (caldrà escalfar-ho uns minuts al microones).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada