Seguint amb la idea de fer plats calents (ideals per sopar) i intentar anar incloent les verdures en la dieta, avui preparem crema d'esbargínia.
Ingredients
- 50gr d'oli
- 3 esbargínies
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 patata
- 1 litre d'aigua
- 1 pastilla de caldo
Elaboració
Escalfem l'oli (Thmx 2' a 100º vel. 2) mentre pelem i partim les verdures.
Triturem la ceba (5'' a vel. 5).
Afegim i triturem les pastanagues i la patata (5'' a vel. 5).
Afegim i triturem les esbargínies (5'' a vel. 5).
Afegim l'aigua i la pastilla i coem 30' (vel. 2 temp. Varoma).
Triturem la crema ben fineta (1' vel. 5-10) i ja podem servir-la.
Opcional: afegir-hi 4 formatgets just abans de triturar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada