Avui preparem un aperitiu o entrant de primera categoria, amb ingredients ben senzills, però amb una presentació "curradeta", digne d'un dia de festa de Setmana Santa o qualsevol aniversari: pinya amb pernil, torrades amb humus, banderoles de tomàquet i mozzarella i olivetes (un títol digne de cuina moderna o d'autor).
Ingredients:
pinya
pernil
torrades
hummus
mozzarella
tomaquets xerris
olives
pals de pinxos i escuradents
opcional: pebre vermell dolç
Elaboració:
Tallar la pinya a trocets i muntar en un bastonet de pinxo alternant amb pernil salat.
Untar les torradetes amb hummus i espolvorejar amb pebre vermell dolç (opcional).
Punxar una bola de mozzarella amb un tomaquet xerri.
Afegir-hi unes olivetes al voltant.
Ampliació: es pot acompanyar amb doritos amb guacamoles, torradetes amb mantega i salmó, barretes de formatge amb mermelada, endivies amb crema d'esbargínia...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada