Avui preparem un plat molt fàcil de fer i digne d'un àpat especial, gràcies a la presentació i gust: cassoletes de pavo amb xampinyons.
Ingredients:
- 1kg de pits de pavo (3 aprox)
- 50 g d'oli d'oliva
- 25 g de mantega
- 2 cebes
- 2 alls
- 200 g de xampinyons
- sal i pebre
- 200 g de nata per cuinar
- 25 g de formatge parmesano
Elaboració
Tallar els pits en dauets petitons i saltejar-los amb oli.
Després repartir-los en cassoletes individuals.
Ara preparem el sofregit amb la ceba, mantega, oli, xampinyons, sal i pebre. Triturem tot 5'' a vel. 4 i després coem 7' a temp. Varoma vel. 2.
Incorporem la nata i el formatge i coem de nou 8' a 100º i vel. 3.
Repartir la barreja en les cassoletes del tall i gratinar uns minuts al forn.
Opcional: es pot espolvorejar amb formatge ratllat o pa ratllat, perquè agafi color.
Consell: Si es cuina per l'endemà, guardar-ho sense gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada