Ingredients:
- 20gr de pebre negre en gra
- 2 cullerades d'orenga
- 1/2 cullerada de sal un pits de pollastre per persona
- 1 o 2 cebes (per 2 o 3 persones amb 1 n'hi ha prou)
- 1 cullerada de mel / persona
- 1 cullerada de sèsam /persona
- 3 pastanagues
- 1 carbassó
- 30gr d'oli
Elaboració
Es trituren els grans de pebre amb l'orenga i la sal (Thmx. 4'' vel. 7).
S'arrebossen els pits de pollastre amb aquesta barreja i es posen sobre els recipients per la papillon.
Es pela i lamina la ceba amb la mandolina perquè quedi ben fineta.
Sobre cada pit s'hi tira una cullerada de mel, s'espolvoreja amb sèsam i s'hi afegeix ceba laminada.
Es couen els pits durant 15-20' (jo amb 15 ho trobo suficient).
Mentrestant es preparen les verduretes en forma de bastonets i es posen a coure també al vapor o al microones al voltant dels pits de pollastre. (Si es fa al forn millor tapar-les perquè no agafin color ni es ressequin).
Per emplatar es pot laminar el pit de pollastre i rodejar amb verduretes alternades.
Variants de papillon: Si no es tenen recipients de papillon de Lekue es fa amb rectangles de paper d'alumnini o amb bosses de coure al microones (Albal).
Variants de cocció: es pot fer al forn o al microones. Fins i tot amb la Thermomix, jo he aprofitat mentre preparava una vichyssoise per coure les verduretes al vapor.
1 comentari:
A veure si ho provo, i així vario el pollastre, que ja em resulta avorrit!!! Gràcies!!!
Publica un comentari a l'entrada