Ingredients:
- 250gr de sucre
- 6 ous (uns 300gr)
- 250gr de mantega pomada (temperatura ambient)
- 250gr de farina
- 1 sobre de llevadura Royal
- mantega i farina pel motlle
Elaboració:
Pre-escalfar el forn a 180º.
Batre els ous amb el sucre (Thmx amb Papallona, 6', 37º, vel. 3 '5)
i (Thmx amb papallona, 6' més a 3'5 sense temperatura).
Afegir la mantega i barrejar (Thmx 30'' vel. 3'5).
Afegir la llevadura i la farina i barrejar (Thmx 3'' vel. 2).
Acabar de barrejar bé amb una cullera o espàtula (Thmx treure la papallona).
Untar un motlle de plum-cake amb mantega i espolvorejar-lo amb farina.
Coure al forn a 180º durant 45'. Comprovar puntxant amb una agulla i si cal coure uns minuts més.
Desmotllar quan sigui fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada