Si a més les volem una mica més elaboradetes les podem guarnir com a minipizzes.
Ingredients:
- 100gr d'aigua
- 50gr d'oli d'oliva
- 20gr de llard
- 15gr de llevadura fresca
- 250gr de farina (pot ser integral)
- 1 culleradeta de sal
- 25gr de llavors de sèsam
Barrejar i atemperar l'aigua, l'oli i la llard (Tmx 1' a 37º, vel.1).
Afegir el llevat esmicolat, la farina i la sal i barrejar (Tmx 20'' vel 6).
Amassar la barreja (Tmx 2' vel. espiga).
Afegir les llavors de sèsam i acabar d'amassar 30'' més.
Estirar la massa formant un rectangle de 1/2 cm de gruix.
Punxar-lo amb la forquilla i tallar les galetes amb les formes desitjades.
Posar les galetes sobre paper de forn i deixar reposar 20 minuts perquè doblin de volum.
Escalfar el forn a 180º.
Coure les galetes durant 20' fins que quedin cruixents.
Opcional:
Per fer minipizzetes, mentre reposen i abans d'enfornar espolvorejar amb orenga i formate ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada