Ingredients: (per 6 persones)
- 1 pot de mongetes de llegum cuites (400-500gr aprox)
- 1 porro (100gr aprox)
- 60 gr de mantega
- 600gr de caldo de pollastre (o aigua+2 pastilles)
- sal i pebre
- 100gr de llet
- decoració: pa torrat, 2-3 mongetes per persona, raig d'oli.
Es talla el porro en rodantxes, es pica (Thmx 5'' vel. 4) i sofrefeig amb la mantega (Thmx 8' temp. Varoma vel. 2).
Afegir les mongetes (reservant-ne per decorar), el caldo, la sal i pebre i coure a foc viu durant 10' (Thmx 10' temp. Varoma vel.1).
Afegir-hi la llet i coure a foc suau 2' més (Thmx 2' temp.90º vel. 1).
Triturar (Thmx 20'' vel. 5-7-9).
Servir en tasses o bols i decorar amb un trocet de pa torrat, 2 mongetes i un rajolinet d'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada