Ingredients
- 8-10 ous
- verdures al gust (carbassó, espàrrecs, espinacs, pebrot, ceba, patates, carxofes, pèsols, bròquil...)
- gambetes o "palitos de cangrejo"
- beicon o pernil
- oli i sal
- bechamel o maionesa
Es baten tots els ous, es couen totes les verdues per separat i després es van preparant truites amb cada ingredient.
Es pot ser molt creatiu amb els ingredients i jugar amb els colors a l'hora de sobreposar les truites.
L'opció de la foto és:
truita d'escalivada, truita de patata i ceba, truita d'espàrrecs i truita d'espinacs.
Presentació hivern: es pot fer un llit de salsa de tomàquet al cul del plat i cobrir amb bechamel i formatge gratinat el pastís de truites sobreposades.
Presentació estiu 1: es pot guarnir el plat amb una mica d'enciam i tomaquets xerri partits per la meitat.
Presentació estiu 2: es pot guarnir el plat amb pastanaga ratllada i olives o formatge fresc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada