Ingredients
- 200gr de mantega
- 2 ous
- 100gr de sucre moreno
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- 1 pessic de sal
- 4 espècies: canyella, jengibre, clau, nou moscada.
- 50gr de mel
- 400gr de farina
- 1 sobre de llevat Royal
Elaboració
Treure la mantega a temperatura ambient.
Batem 3' els ous amb el sucre, el bicarbonat i la sal.
Afegim les espècies, la llet, la mel i la mantega.
Ho posem tot al motlle de la pantificadora i hi afegim els 400gr de farina i el llevat.
Sel·leccionem el programa 14 (de bizcochos) i al cap de 1h 25' ja estarà llest.
Obtenim un pa flonjo i deliciós. Qué original!
Observació:
Atenció que en el llibre de receptes original hi diu 500gr de mel. No sé si algú ho haurà provat, però m'agradaria saber què en surt amb aquestes proporcions !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada