Ingredients:
- 1 solomillo/2 persones
- sal i pebre
- caramel líquid (2 cullerades per cada solomillo)
- 600gr de batates (patates i moniatos)
- 250gr de raïm (es necessitarà pelat i sense llavors)
- 30gr d'oli d'oliva
- 50gr de mantega
- 250gr de ceba
- 2 alls
- 30gr de sucre
- 350ml de vi negre
- 100gr d'aigua
- 1 pastilla de caldo de carn
Preparació Varoma:
Estallen les patates i els moniatos amb rodantxes d'1cm sense pelar i es posen al recipient Varoma.
Es pelen i treuen les llavors d'una dotzena de raïms.
Es salpebren els solomillos, es pinten amb caramel líquid per sobre i s'hi enganxa una tira de raïms partits per la meitat. S'emboliquen amb film transparent i es posen a la safata Varoma.
Es posa al vas l'oli, la mantega, la ceba i l'all i es troceja 10'' vel 4 i després es sofregeix 10' a vel. 1 temp. Varoma.
S'hi afegeix el sucre, el vi, l'aigua i la pastilla de caldo i es cou 30' a vel. 1 temp. Varoma, amb el recipient Varoma a sobre del vas.
Mentrestant es van pelant i treient les llavors de la resta de raïms.
Acabats els 30', es retira el recipient Varoma i es tritura la salsa 1' vel. 5-10.
Després es redueix aquesta salsa 8' temp. Varoma vel. 1.
Finalment hi incorporem la resta de raïms pelats i s'amalgama 2' vel. cullera amb gir invertit, temperatura Varoma.
Servir els solomillos tallats a rodantxes, junt amb les patates i moniatos amanits amb sal i oli i la salsa de raïm al costat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada