Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full
- 1 pot de crema per untar (pot ser mermelada, "nocilla", dulce de leche...)
- ou batut (per pintar)
- decoració (opcional): pipes, lacasitos, estrelletes o boletes de sucre...
Procediment:
Extendre una de les làmines de pasta de full i cobrir-la amb la crema.
Tapar-ho amb l'altra pasta de full a sobre.
Tallar amb el ganivet ben esmolat seguint el dibuix.
Pintar amb ou batut (decorar, si es vol) i enfornar 10' a 180º.
Decoració:
es pot decorar amb lacasitos de colors, boletes daurades o platejades, estrelletes de sucre... Avui en dia venen una gran varietat de peces per enganxar a sobre. Segon quines peces utilitzem és millor enganxar-les un pic ha sortit del forn (amb una mica de la mateixa crema o amb una gota d'ou.
A mi també m'agrada la opció d'enganxar-hi pipes o llavors... (això si que es pot fer abans d'enfornar).
Observacions:
Amb la pasta de full rodona podem preparar una flor.
Amb la pasta de full rectangular podem preparar l'arbre de nadal.
Altres fonts d'inspiració:
http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/2014/11/flor-de-pasta-de-full-i-dolc-de-llet.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada