Ingredients:
- 4 filets de llenguado (o qualsevol altre peix blanc: orada, gall, halibut...)
- 2 patates
- 8 tomaquets xerri
- 4 cebes tendres
- 1 litre d'aigua
- opcional: 4 fulles de julivert
Elaboració:
Posem els filets de peix en la safata del recipient Varoma (amb una fulla de julivert al damunt).
Pelem les cebes i les posem senceres al cistell, junt amb els tomaquets.
Pelem les patates, les tallem a rodantxes amb la mandolina i les disposem al recipient Varoma.
Omplim el vas de la Thermomix amb 1 litre d'aigua (o un caldo) i escalfem a temp. Varoma durant 30' a vel. 1.
En acabat ja podem salar, tirar un rajolí d'oli i emplatar.
Observacions: hem tingut el gust d'utilitzar els nostres propis productes de l'hort, donant-li així un toc més personal al plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada