Seguint amb una de les nostres sèries preferides, les cremes, ideals per sopar els vespres freds d'hivern. Avui preparem una crema de carbassó sense llet (ni nata...).
Ingredients:
- 3 carbassons (uns 800gr)
- 25gr d'oli
- 2 pastanagues
- 1 ceba petita
- 1 patata
- 500gr d'aigua
- sal, pebre i nou moscada
Escalfem l'oli 1' a 100º vel. 1 mentre tallem els carbassons en rodantxes gruixudes.
Saltegem el carbassó 5' a 100º vel. 3 mentre pelem la resta de verdures.
Afegim totes les verdures i piquem 1' a vel. 5 (foto).
Afegim l'aigua i deixem coure 20' a 100º vel. 1.
Afegim la sal i espècies i triturem 2' a vel. 10.
Ja està a punt per servir.
Variants: pots reduïr l'aigua perquè quedi més espessa, o afegir-ne uns 100 o 200 més per aclarir molt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada