dimecres, 20 de juny de 2012

Torradetes de Santa Teresa de carbassó amb salsa de iogur

Avui pel títol sembla un plat ben sofisticat i la veritat és que ens ha donat per la vena vegetariana i hem preparat una recepta ben original i boníssima; això si, s'ha de preparar al moment: "torrijas" de carbassó amb salsa de iogur.


Ingredients:
  • 2 carbassons
  • 2 ous
  • 130gr de farina
  • llevadura royal
  • formatge en pols
  • 2 iogurs grecs
  • suc de llimona
  • cilantre (o julivert)
  • oli, sal i pebre

Elaboració:
Ratllar el carbassó, posar-lo en un colador i tirar-hi sal perquè li marxi l'aigua interna. Acabar-ho de prensar per ajudar.
Batre els ous, incorporar-hi el carbassó, la farina i la llevadura. Salpebrar.
Afegir-hi el formatge en pols i si cal una mica de pa ratllat (per espessir).

Posar una paella amb oli al foc i amb l'ajuda de 2 culleres anar-hi fregint les torradetes, banda i banda.

Barrejar els iogurs amb una mica de suc de llimona, sal i pebre i cilantre picat.

Servir la salsa de iogur en un bol i les torradetes al voltant.


Font de la recepta: http://www.lasrecetasdemj.com