dissabte, 9 de juny de 2012

Batut de maduixes i plàtan

Avui preparem un batut que serà la delícia de tothom: batut de maduixes i plàtan.


Ingredients (per 6 persones)
  • 300gr de maduixes
  • 1 plàtan
  • 5 gotes d'estevia o 50gr de sucre
  • 6-8 glaçons
  • 500gr de llet

Elaboració
Posar tots els ingredients excepte l'aigua i triturar 1' vel. 5-10.
Afegir l'aigua i barrejar 10'' a vel. 2.
Abocar en un jerro i servir.


Recomanació
Aprofitar i agafar els plàtans i les maduixes en la temporada més econòmica i guardar-los al congelador. Llavors no caldrà afegir-hi tants glaçons (sinó quedaria massa espès).

Variants
Es pot alleugerir el batut substituïnt els 500gr de llet per 300gr d'aigua o de suc de taronja.