dimarts, 5 de juny de 2012

Bavaroise de cireres

Aquesta setmana m'han donat 1 kilo de cireres, i he buscat tot de receptes amb aquest ingredient. Primer preparem una recepta que es pot guardar uns dies: bavaroise de cireres.

Ingredients (per 8 persones)
  • 500gr de cireres
  • 300gr de llet condensada
  • 100gr de llet
  • 2 sobres de gelatina neutra
  • 200ml de nata líquida
  • 10 gotes de corolant vermell
Elaboració
Posar totes les cireres sense cua a la thermomix i triturar 5'' a vel. 3 i 1/2.
Abocar la barreja en una plata i anar eliminant els pinyols.

Tornar a posar les cireres triturades, afegir la resta d'ingredients i triturar bé durant 1' a vel. 5.
Ara coem la barreja durant 9' a 90º vel. 4.
Al acabar abocar-ho en un motlle.

Deixar a la nevera 12hores mínim i servir decorat amb cireres senceres i cors de menta.



Variant
Es pot preparar en flameres individuals.

Truc matemàtic
Si comptem quantes cireres tenim, sabrem quants pinyols hem de treure.

Font de la recepta: http://www.recetario-cocina.com/receta/postre-semifrio-de-cerezas-thermomix/