Ingredients:
- 120gr de ceba
- 50ml d'oli
- 450gr de carbassó (2 peces aprox)
- 150 gr de patata (1 mitjana)
- 1 pot de llet Ideal (400ml)
- 400 ml d'aigua
- 1 pastilla de caldo
- sal i pebre
- 50 gr de panses de corint
- 50ml de ron o brandy
- 30gr de pinyons torrats per adornar
Posar les panses a macerar amb el licor, durant tota l'estona de preparació de la sopa.
Sofregir la ceba picada amb l'oli uns 5 minuts (Thermomix picar 6'' a vel. 4 i sofregir 5' a 100º vel 1).
Afegir el carbassó i la patata a trocets petits i sofregir uns 5 minuts més (Thermomix picar 6'' a vel.4 i sofregir 5' a 100º vel. 1)
Afegir la llet, l'aigua i la pastilla de caldo i coure 20' (Thermomix 20' a 100º velocitat cullera).
Esperar que es refredi una mica i triturar-ho tot, amb el minipimer o amb la thermomix (1 min vel. 7) i salpebrar.
Fer bullir al microhones les panses amb el licor, perquè marxi l'alcohol (un 3' a màxima potència).
Distribuir les panses als fons dels plats i servir la sopa per sobre, decorada finalment amb pinyons torrats.
Variació: Es pot substituïr el pot de llet Ideal per 350ml de llet normal i 50ml de nata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada