dissabte, 15 d’octubre de 2011

Bunyols de carbassó

Una recepta senzilla de fer, que tant pot servir per sopar, acompanyat amb una amanideta com a plat principal de dinar, acompanyant un bon tall de carn o peix.

Ingredients:
  • un carbassó
  • 1 ou
  • 150 gr de pa ratllat
  • all i julivert
  • oli, sal i pebre
Elaboració:
Es passa per la picadora el carbassó amb pell fet a trocets amb la resta d'ingredients, fins a obtenir una massa lligada i homogènia.
Es posa una paella amb oli i s'hi van fregint boletes de massa fetes entre 2 culleres.

Suggeriment: es pot posar la massa en flameres, amb una rodantxa de carbassó al fons, i coure-ho al forn-microones o al vapor, per evitar fregir-ho.
Adaptació infantil: s'hi pot afegir pastanaga i tall de pollastre (del bullit del caldo, o pit cuit i triturat) per fer-ne les boletes més completes.