diumenge, 20 de novembre de 2011

Llenties amb curry i coco

Un plat molt energètic, que aporta tota la força necessària per suportar bé les temporades més fresquetes: Llenties amb curry i coco.

Ingredients:
  • una llauna de tomaquet (uns 200gr)
  • 100gr de ceba
  • 3 alls
  • 20gr de gingebre fresc
  • 1 guindilla
  • 10gr de cilantre (o julivert)
  • 200 gr de llenties pardines
  • 200 gr de llet de coco (1 llauna)
  • 800gr de caldo (o aigua + 2 pastilles)
  • pebre
Elaboració:
Picar la ceba, els alls, el tomaquet, el gingebre, el cilantre i la guindilla (Thmx 1'' vel. 5).
Posar tots els ingredients amb la picada anterior a coure durant 40' (Thmx 100º vel. cullera, gir invertit) (per Thmx més antigues, vel. 1 i papallona).
Servir amb un cordonet de crema de llet o de la llet de coco i cilantre o julivert.

Variant: es pot triturar tot i servir-ho com a crema.