Ingredients:
- un pebrot
- una esbargínia
- una dotzena de tomaquets xerry
- dos talls de formatge rulo de cabra
- una mica d'olivada (com a salsa)
Elaboració:
Escalivem el pebrot i l'esbargínia, si podem a la barbacoa, sinó al forn o amb una bossa de cocció al microones.
Quan s'hagin refredat els pelem i rentem bé, els tallem longitudinalment, els emplatem i els amanim generosament amb oli i sal.
Prenem el formatge i el desmenucem i escampem per sobre.
Rodegem el plat amb els tomaquets xerry obert per la meitat i cobrim amb una mica d'olivada (es pot desfer amb oli perquè s'escampi més).
Ampliació:
Es pot preparar tot el plat sobre un bon llit de fulles d'enciam, i després decorar amb espàrrecs per sobre.
Per acabar de donar-li consistència, es pot complementar amb tonyina triturada, o bé amb bacallà esqueixat.
Bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada