dimecres, 2 de maig de 2012

Medallons de carbassó

Avui fem un plat senzill, fàcil i ràpid: medallons de carbassó.


Ingredients (per 4 persones):
  • 3 carbassons
  • formatge ratllat
  • orenga
  • ceba fregida o caramelitzada
Elaboració:
Es tallen els carbassons en rodantxes d'1cm de gruix i es salen.
Es couen a la planxa durant 2 minuts i en tombar-les s'hi espolvoreja orenga i formatge ratllat.
Deixar acabar de coure 2' més aquesta 2a banda, i així donem temps a fondre el formatge.
Es pot acompanyar amb ceba fregida (la marca Hacendado en té uns potets preparats),

Recomanació:
Aquest plat pot servir d'acompanyament d'uma hamburguesa per formar un plat més complert.

Ampliació:
Es pot alternar les rodantxes de carbassó amb altres verdures: esbargínia, tomàquets, formatge de cabra rulo...