divendres, 25 de maig de 2012

Llom a la cervesa

Avui la Glòria ens ha preparat aquest llom tant gustós i fàcil de fer: llom a la cervesa.


Ingredients:
  • 1 kg de llom
  • 2 cebes
  • 250gr de cervesa
  • farina
  • 1 raig de vinagre de mòdena
  • sal i pebre i sucre
  • 1 fulla de llorer
  • oli
Elaboració:
Tallar el llom a daus, enfarinar i fregir. Reservar.
Laminar la ceba, salar-la i fregir-la en el mateix oli durant 2'.
Afegir la carn reservada i la resta d'ingredients i coure durant uns 40-50'.

Simplificació:
Es pot utilitzar llom a talls enlloc d'una peça sencera i partida a daus. Serà molt més ràpid de coure.

Ampliació:
Es pot acompanyar amb uns xampinyons amb all i julivert.
Font d'inspiració: http://blogdecuina.blogspot.com.es/2010/03/lomo-con-salsa-de-cerveza-olla-rapida.html