dilluns, 30 d’abril de 2012

Piano de xocolata

Una petita figura de xocolata ens serveix per cel·lebrar un gran aconteixement pianístic. Aquest és el final de festa de tant esforç com demana un resultat similar: un piano de xocolata.
El motlle és el meu autoregal del sant que acabo de cel·lebrar, i el premi és compartir-ho amb tots els participants d'un concert.

Ingredients:
  • una tableta de xocolata negra (Nestlé Fondant)
  • un motlle en forma de piano
  • un escuradents per aguantar la tapa del piano oberta
  • una plata de plàstic

Elaboració
Fondre la xocolata a trocets al microones a 160W durant 2'.
Remenar bé amb una cullereta fins que estigui del tot desfeta.
Abocar la xocolata en el motlle de piano, i la part sobrant en una plata de plàstic, que farà la base.
Deixar refredar a la nevera durant mínim 2h.
Desemotllar i unir les peces entre elles formant la figura. Per unir-les escalfar l'extrem de cada peça un segon en una paella al foc i enganxar immediatament.
Deixar refredar de noou a la nevera uns minuts. Ja es pot servir.



El motlle l'he comprat a Amazon per pocs diners (val més les despeses d'enviament que el motlle en si): http://www.amazon.com/PIANO-Jobs-Candy-Mold-Chocolate/dp/B000EJPJP8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1335826241&sr=8-2