dimarts, 10 d’abril de 2012

Mousse d'esbargínia

Aquesta recepta ens ha arribat a través d'una cadena de receptes que ha voltat darrerament. Donem gràcies a la Carme per tant original recepta: mousse d'esbargínia.


Ingredients:
  • 2 esbargínies escalivades
  • 3 ous durs
  • 250gr de formatge fresc (mató, Burgos...)
  • 2 alls
  • suc d'una llimona
  • oli i sal

Elaboració:
Es barregen tots els ingredients amb el turmix fins que quedi ben finet (Thermomix 1' velocitat 5-7-9).


Presentació:
Amb les quantitats indicades en la recepta en surt el triple del que apareix a la foto.
Ideal per un aperitiu d'un dinar amb convidats, per sucar amb pa torrat o amb endívies/enciam/pastanagga i acompanyat amb nous picades.
També es poden preparar uns sandwitxos partits en trianglets.

Moltes gràcies, Carme !!!