dimarts, 5 de març de 2013

Espirals amb espinacs i llimona

Avui preparem un plat de pasta, ingredient fàcil de congelar, però amb una salsa especialment fresca i sana: salsa d'espinacs i llimona, que es prepara tant ràpidament com dura la cocció de la pasta.


Ingredients:
  • 100gr de pasta per persona
  • 4 cullerades d'oli
  • 2 alls picats
  • 300gr d'espinacs
  • sal i pebre
  • 6 cullerades de iogur grec (o cremós natural)
  • suc de 1/2 llimona

Elaboració:
Posar a coure la pasta en aigua salada.
Escalfar l'oli en una paella i fregir-hi l'all durant 1' perquè agafi el gust.
Afegir els espinacs, salpebrar i remenar.
Coure tapat durant 2' si són frescos o 4' si són congelats.
Retirar del foc i afegir-hi el iogur i el suc de llimona. Remenar bé i tapar durant 1' en repòs.
Quan la pasta estigui llesta i escorreguda barrejar-hi la salsa i servir-ho.