dimarts, 12 de març de 2013

Crema d'albergínia

Seguint amb la idea de fer plats calents (ideals per sopar) i intentar anar incloent les verdures en la dieta, avui preparem crema d'esbargínia.
 
Ingredients
  • 50gr d'oli
  • 3 esbargínies
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 1 patata
  • 1 litre d'aigua
  • 1 pastilla de caldo
Elaboració
Escalfem l'oli (Thmx 2' a 100º vel. 2) mentre pelem i partim les verdures.
Triturem la ceba (5'' a vel. 5).
Afegim i triturem les pastanagues i la patata (5'' a vel. 5).
Afegim i triturem les esbargínies (5'' a vel. 5).
 
Afegim l'aigua i la pastilla i coem 30' (vel. 2 temp. Varoma).
Triturem la crema ben fineta (1' vel. 5-10) i ja podem servir-la.
Opcional: afegir-hi 4 formatgets just abans de triturar.